Kenniskaarten

Het Software Borg Instituut is het opleidingsinstituut van Software Borg. Het doel van het kennisinstituut is de kennis die in de loop der jaren is ontwikkeld bij zowel Software Borg als de aan haar gelieerde partners (zoals o.a. Stichting IT-notaris en de IT-Jurist) over te dragen aan relaties en andere geïnteresseerden.

Een handig middel daarbij zijn de zogenaamde Kenniskaarten. Het idee achter de kenniskaarten is een serie kenniskaarten uit te brengen rond de thema's IT, recht en informatiebeveiliging. Het is een laagdrempelige manier om relevante, actuele en bruikbare kennis over te dragen aan een breed publiek. De kenniskaarten worden ingezet als relatiepresentjes en verspreid onder relaties van zowel Software Borg als de aan haar gelieerde partners.

Het is de bedoeling, dat aanvullende informatie over de verschillende thema’s (onderwerpen) van de kenniskaarten op deze website terug te vinden is. In sommige gevallen handelen de kenniskaarten over een thema dat terug te vinden is in het cursusaanbod van het opleidingsinstituut.


De eerste kenniskaart die is uitgegeven heeft als thema: Een veilig wachtwoord.

Als u interesse hebt in een kenniskaart of zelf kenniskaarten wilt gebruiken als relatiepresentje, neem dan gerust contact op. De kenniskaarten zijn eventueel ook voor u te ontwikkelen. Als u een bepaald thema in gedachten hebt, laat het ons dan weten.